Ieškoti

Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas
Pardavimas

2vnt 30x17x4cm Sponge Studio monitoriaus garsiakalbio akustinės izoliacijos putų garsui nepralaidžios izoliatoriaus pagalvėlės Didelio tankio garso izoliacijos plokštės

  • ( 0 Atsiliepimai )
  • €3.31
  • €9.19
  • Kategorijos: Hardware
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • Prekės kodas: w457871

Aprašymas

2vnt 30x17x4cm Sponge Studio monitoriaus garsiakalbio akustinės izoliacijos putų garsui nepralaidžios izoliatoriaus pagalvėlės Didelio tankio garso izoliacijos plokštės

Punktai:

1.【Dvi trinkelės】Pakuotėje yra dvi trinkelės. Galite pastatyti monitoriaus garsiakalbius vertikaliai į priekį, pakreipti į priekį arba pakreipti atgal skirtingais deriniais, kad rastumėte savo geriausią klausymosi kryptį.

2.【Aukštos kokybės medžiaga】Pagaminta iš aukštos kokybės ir elastingų garsą sugeriančių putų (tankis 50kg / m3) ir su pagrįsta konstrukcija, trinkelė gali efektyviai sumažinti rezonansą, kurį sukelia garso vibracija, todėl garsas tampa tikresnis ir tikslesnis.

3.【Didelė apkrova】Trinkelės matmenys yra apie 2.6.69 colio x 11.8 colio x 1.57 colio (plotis x gylis x aukštis). Jis gali atlaikyti 22 svarų svorį nekeisdamas formos.

4.【Kelios konfigūracijos】Sukurta su keliomis konfigūracijomis, leidžiančiomis perkelti monitoriaus izoliacinį kilimėlį į įvairių kampų masyvą, kad būtų užtikrinta optimali garso kokybė. Tuo pačiu metu polinkio kampas taip pat naudingas norint sumažinti tokias problemas kaip stovinčios bangos kambaryje ir pagerinti klausymosi efektą.

5.【Platus pritaikymas】Izoliacinės trinkelės dydis tinka populiariausiems 5/6 colių studijos monitoriaus garsiakalbiams. Garso izoliacijos pagalvėlės gali būti naudojamos kaip dovana šeimai ir draugams gimtadienių, Valentino dienos, Motinos dienos proga.

Aprašymas:

Garsiakalbių pagalvėlės gali izoliuoti skirtingus mointorius, kad pagerintų klausymosi efektus. Tokiu būdu bet kokia monitoriaus garsiakalbių skleidžiama vibracija nebus perkelta į jūsų stalą, garsiakalbių stovą ar knygų lentyną.Studijos monitoriaus izoliacinės pagalvėlės yra pagamintos iš aukščiausios kokybės garsą sugeriančių putų, kurios gali lengvai palaikyti garsiakalbius nekeičiant jų formos. Galite reguliuoti garsiakalbių kampą, kad garsas būtų perduodamas į ausis pagal jūsų sėdėjimo padėtį.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Speaker isolation pad

Dydis (apytiksliai): 30x17x4cm / 11.8 * 6.69 * 1.57inch

Medžiaga: didelio tankio kempinė

Spalva: siunčiama atsitiktinai

Tinkamas garsiakalbis: 5 colių / 6 colių garsiakalbiams

Pakuočių sąrašas:

1 * Viršutinė izoliacinė trinkelė, 1 * Apatinė izoliacinė trinkelė

Nata:

Kadangi yra du garsiakalbiai, po 1 komplektą kiekvienam garsiakalbiui, rekomenduojama nusipirkti du rinkinius, kad atitiktų jūsų poreikius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.


  • Origin : Mainland China
  • Color : Random color (black or gray)

Atsiliepimai

Pridėti peržiūros

Atsiliepimai (0)

Pridėti Savo Apžvalgą

  • Jūsų įvertinimas